Najbardziej kosmopolityczny magazyn kulinarny na świecieszukaj w kioskach


Marzec-kwiecień 2015

 

Nie zwlekaj - zamów za pół ceny roczną prenumeratę
na ulubionykiosk.pl; tu zapłacisz kartą albo szybkim przelewem
lub zwykłym przelewem na konto. Dane do przelewu:
AVT-Korporacja sp. z o.o., ul. Leszczynowa 11,
03-197 Warszawa, BNP Paribas Bank Polska SA
97 1600 1068 0003 0103 0305 5153. Zamówienia przyjmujemy też mailowo prenumerata@avt.pl i telefoniczne 22 257-84-22.

Na dobry początek
50% taniej

Tylko w okresie startowym nowego pisma mamy niezwykłą ofertę dla Czytelników!

Prenumerata roczna za pół ceny:
36 zł za 6 numerów.

Zamów promocyjną prenumeratę

Ponad milion czytelników

Good Food to największy tytuł kulinarny w Wielkiej Brytanii. Ma też wszelkie dane, by podbić serca i umysły polskich czytelników. Oto główne źródła sukcesów tego magazynu:

  1. Good Food ma charakter praktycznego poradnika, jest niekończącą się księgą przepisów kulinarnych ze wszystkich kultur świata. Londyn to dzisiaj kulinarna stolica świata. Anglia z jej imperialną przeszłością i otwarciem na imigrantów jest najbardziej predysponowana do wydawania magazynu dla kosmopolitycznych pasjonatów kuchni bez granic kulturowych.
  2. idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”, z surowców wyjściowych. Na punkcie takiej kuchni szaleją teraz Anglicy, a wraz z nimi połowa ludzkości.
  3. wszystkie przepisy publikowane w tym magazynie są starannie sprawdzone praktycznie, a gwarancją ich jakości jest rzetelność BBC – źródłowego licencjodawcy, którego prezentacje filmowe przepisów publikowanych w Good Food mają milionowe audytorium na kanałach telewizyjnych i internetowych.

Czytelnik polskiego wydania nie traci żadnych wartości oryginalnego wydania angielskiego. Nasz tytuł licencyjny Good Food zachowuje całą nadzwyczaj wartościową treść i atrakcyjną formę edytorską brytyjskiego oryginału Good Food.